nallesresalogo2014C

Ansök

Så här går det till:

1. Fyll i en ansökan med formuläret här nedanför (kan ta några sekunder innan formuläret ladas)
2. Skicka ansökan
3. Nalles Resa behandlar din ansökan
4. Du får svar om din ansökan beviljats, oftast inom två veckor
5. Vi sätter igång och planerar 

Alla fält måste fyllas i. I rubriken skriver du kort vad det handlar om. I fältet beskrivning kan du berätta mer. Vill du bifoga en fil, så gör du det genom att klicka på "bifoga fil" och leta rätt på den fil du vill bifoga. 

Observera att det är endast via detta formulär som ansökningar tas emot. Ansökningar som inkommer via "vanlig e-post" kommer inte att behandlas.

Välkommen med dig ansökan!

Viktigt att veta

Trots att vi alla på Nalles Resa lägger ner stort arbete så kan vi inte tillgodose alla som ansöker, men så långt det är möjligt försöker vi att hjälpa så många som möjligt.

Du får besked om att din ansökan nått oss och vi behöver cirka två-tre veckor på oss för att lämna vi besked om vi kan överraska just dej.

Alla våra aktiviteter bygger på att välvilliga företag, personer, organisationer och/eller artister ställer sina tjänster till sitt förfogande pro bono, d v s att de ställer upp för den goda sakens skull...

Vi vill särskilt påpeka
att vi inte kan ge ut ekonomiskt stöd eller bekosta dyra utlandsresor. 

Din ansökan ska helst innehålla, förutom att du berättar om vad som drabbat dig/er, sådant som; "min idol är...", "det bästa jag vet är att...", "detta har jag alltid velat göra...", "tänk om jag fick jobba som..." osv.
Ju mer du/ni berättar desto bättre.

Vi vill kunna bidra med överraskning och med något glädjande så skriv inte ansökan som en "beställning".