nallesresalogo2014C

Emanuel Husberg har en medfödd svår missbildning i magen som gjort att han har behövt opereras väldigt många gånger. Emanuel har spenderat mycket tid på sjukhus. Emanuel ansökte om en Nalle Resa. Emanuels Nalle Resa bestod av en helg upp i Stockholm där han tillsammans med sin lillasyster och mamma fick bo på hotell, åka taxi, äta god mat, bli stylade och även träffa en av hans idoler. 

Familjens ord om helgen

 

Emanuel är i dag 12 år och vill bli artist han hade önskat att få träffa en av sina idoler som är en stor förebild. Dans och musik är något som Emanuel brinner för och han ville därför träffa sin förebild som är både musiker och dansare.
 

Vi fick bo på fint hotell och blev väldigt väl omhändertagna. På fredag förmiddag träffade vi idolen och det blev ett fantastiskt inspirerande möte. Emanuel fick många tips och råd som han kommer att ta med sig framöver.
 

På lördagen fick vi åka till Stockholm Make up institute och göra en fin make up och hårstyling allihop och efter det blev det middag på restaurang. Även på lördag blev vi bjudna på en härlig middag på restaurang så vi har blivit riktigt bortskämda alla tre. Lillasyster Leia som är 6 år var riktigt imponerad både av att få träffa idolen och att få bli bortskämd med att bli så fint iordninggjord som en riktig prinsessa och att få gå på restaurang.
 

Tack ni på Nalles resor för att ni gjort allt detta för oss!

 


Nalles Resa tackar våra sponsorer som bidrog till upplevelsen: 
BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma
Taxi 020 
Make Up Institutet
Nytorget 6
Bishops Arms, Sundbyberg

 

loading...