nallesresalogo2014C

Om oss

Nalles Resa är en liten och helt ideell organisation, som drivs av Per-Erik Ottosson och Susanne Ottosson tillsammans med volontärer; far och dotter med ett brinnande engagemang för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga när livet blivit svårt.
 

Varje år drabbas tusentals barn och unga i Sverige av svåra, livspåverkande och ibland också livshotande sjukdomar. När ett barn blir sjukt drabbas inte bara barnet, utan hela familjen påverkas. Nalles resa är i dagsläget den enda organisationen som stöttar både barnet och dess anhöriga. Vi ser till att de får ett avbrott i vardagen, något annat att tänka på för en liten stund. Det kan vara en weekendresa till Stockholm, ett restaurangbesök, att få träffa sin idol eller en välbehövlig stund på ett Spa.
 
När det ofattbara händer vänds livet upp och ner och det är lätt att glömma det friska syskonet. Det vill vi ändra på.

Vår verksamhet är idag helt uppbyggd på frivilligbasis. För att kunna fortsätta driva vårt arbete och för att kunna hjälpa fler svårt sjuka barn och deras familjer är vi helt beroende av frivilliga gåvor, sponsorer och volontärers engagemang.