nallesresalogo2014C

Nyheter

Foto: Camilla Thieme Foto: Camilla Thieme

Stiftelsen Nalles Resa anordnar händelser och upplevelser för svårt sjuka barn och deras anhöriga. Vi söker personer som känner att de vill bidra med sin tid för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. Uppdraget går ut på att utifrån barnet och familjens intressen skapa olika händelser för familjen, kan vara att barnet får träffa sin idol eller uppleva något det önskat göra. Till din hjälp har du Nalles Resas stora kontaktnät samt det befintliga team som arbetar med detta.

Läs hela inlägget »

Sara och en kompis till henne fick en helg av Nalles Resa för att vila upp sig lite och bara njuta. Läs mer om deras helg här

Läs hela inlägget »

Nallen Freja Nallesson har nu fixat och trixat en hel del för att få ihop en underbar helg för mamma Sara och en kompis till henne. En helg fylld med spännande saker såsom äta god mat på Österlånggatan 17, sova skönt i härliga sängar på Best Western Plus Time Hotel för att avsluta helgen med ett dygn på Yasuragi SPA med japansk middag.
Läs mer här

Läs hela inlägget »

Nu är vi i augusti och de flesta hoppas nog på att värmen drar sig tillbaka en aning. I stort sett sedan maj månad har vi haft soligt och varmt, alldeles för varmt enligt många och jag är benägen att hålla med. Tur är så har vi på landet AC och det har varit räddningen många gånger.
 
Nalles Resa sparkar nu också igång efter en välbehövlig vila. Häng med oss nu…
Perre

Läs hela inlägget »
Etiketter: augusti varmt

Verified gör elektronisk signering & identifiering enkelt. Nalles Resa kan nu hantera samtycken på ett enkelt sätt. Tack Verified för att ni ställer upp.

Läs hela inlägget »