nallesresalogo2014C

Nyheter

Nu flyttar vi tillbaka till Globen, Kontoret Globen. Nalles Resa är extra glada över det generösa erbjudande vi fått i form av sponsring. Vår nya adress eller gamla om man så vill är…
Stiftelsen Nalles Resa
Arenavägen 41, plan 12
121 77 Stockholm Globen

Läs hela inlägget »
Etiketter: globen

Sara och en kompis till henne fick en helg av Nalles Resa för att vila upp sig lite och bara njuta. Läs mer om deras helg här

Läs hela inlägget »

Nallen Freja Nallesson har nu fixat och trixat en hel del för att få ihop en underbar helg för mamma Sara och en kompis till henne. En helg fylld med spännande saker såsom äta god mat på Österlånggatan 17, sova skönt i härliga sängar på Best Western Plus Time Hotel för att avsluta helgen med ett dygn på Yasuragi SPA med japansk middag.
Läs mer här

Läs hela inlägget »

Nu är vi i augusti och de flesta hoppas nog på att värmen drar sig tillbaka en aning. I stort sett sedan maj månad har vi haft soligt och varmt, alldeles för varmt enligt många och jag är benägen att hålla med. Tur är så har vi på landet AC och det har varit räddningen många gånger.
 
Nalles Resa sparkar nu också igång efter en välbehövlig vila. Häng med oss nu…
Perre

Läs hela inlägget »
Etiketter: augusti varmt

Verified gör elektronisk signering & identifiering enkelt. Nalles Resa kan nu hantera samtycken på ett enkelt sätt. Tack Verified för att ni ställer upp.

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från Leo-setä