nallesresalogo2014C

Nalles Resa söker nya volontärer

Foto: Camilla Thieme Foto: Camilla Thieme

Stiftelsen Nalles Resa anordnar händelser och upplevelser för svårt sjuka barn och deras anhöriga. Vi söker personer som känner att de vill bidra med sin tid för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. Uppdraget går ut på att utifrån barnet och familjens intressen skapa olika händelser för familjen, kan vara att barnet får träffa sin idol eller uppleva något det önskat göra. Till din hjälp har du Nalles Resas stora kontaktnät samt det befintliga team som arbetar med detta.

Vi har även datorbaserade ärendesystem till vår hjälp. Vi träffas kontinuerligt vid vårt kontor som är beläget vid Globen 12 våningar upp med en fantastisk utsikt över staden. Om detta lockar dig så skicka in en ansökan så kommer du att bli kallad till ett informationsmöte. 

Stiftelsen Nalles Resa har under en längre tid genomgått en större förändring och omorganisering. Delvis ny regi samt nya styrelseledamöter. Vi har även knutit till oss ytterligare sponsorer och samarbetspartners. Vidare kommer vi att fortsätta att involvera fler artister från Sveriges artistelit som ambassadörer för stiftelsen.
 

Vi söker dig som har god social kompetens, god kommunikationsförmåga, är empatisk och har viljan att göra gott för andra medmänniskor. Du har givetvis inget registrerat i brottsregistret, eller några missbrukarproblem av något slag. Utdrag ur belastningsregistret skall lämnas i oöppnat kuvert. 
3-5 timmar i veckan. 

Uppdraget kan genomföras hemifrån. Vid den själva händelsen när familjen kommer till Stockholm (oftast Stockholm) vara på plats.

Intresserad, skicka ett mail till perre@nallesresa.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter