nallesresalogo2014C

Nyheter

2015 > 05

Kontoret och växeln bemannat vardagar 08.00-17.00

Under kvällar & helger använd kontaktformuläret som bevakas.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kontoret, bemannat, vardagar

Ni som erhållit ett WiMP abonnemang via Nalles Resa behöver logga in på annat ställe nu. Logga in i den nya tjänsten TIDAL, gå till listen.tidal.com eller tidal.com/download. Ni använder er av befintligt användarnamn och lösenord.

Läs hela inlägget »

Cykelloppet Tour de Skåne är ett resultat av det starka engagemang för barn som finns bland skånska cyklister. I Skåne finns flera olika grupper som arbetar med insamling i samband med sin cykling. Nu drar sex av dessa gäng igång ett gemensamt lopp - Tour de Skåne - för att väcka uppmärksamhet kring barncancer och de cancersjuka barnens situation.

läs mer här

Läs hela inlägget »
Responda är en leverantör av professionell svarstjänst åt företag och organisationer. Allt ifrån tillfällig telefonpassning till helhetsansvar för växelnumret och kundtjänst. Våra tjänster anpassas helt och hållet efter kundens behov. Med vår assistans kan kunden fokusera på sin kärnverksamhet och vara trygg i vetskapen om att företaget representeras på ett föredömligt vis.

Responda tar nu hand om Stiftelsen Nalles Resas inkommande samtal. Stort tack.
Läs hela inlägget »
Etiketter: telefoni

Idag firas Star Wars dagen. "May the force be with you" ("Må kraften vara med dig") är kanske det mest kända citatet från "Star Wars"-filmerna.
Det är också upphovet till att just 4 maj varje år blivit ett datum för fansen att fira, eftersom 4 maj på engelska blir "May the fourth". Vår egen Dart Nallesson vill även han fira detta idag.

Läs hela inlägget »